ISPORUKA

Isporuka Srbija

Narudžbine se šalju kurirskom službom Post Ekspres Pošta Srbije  i stižu vam u roku od 72 sata od trenutka potvrđivanja narudžbine.

Kurirska služba Pošta Srbije, pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19č. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 011 407 54 36 ili putem email-a info@bunkerstreetwear.com . Ukoliko vas kurir  ne nađe na datoj adresi  ostaviće Vam obaveštenje o ličnom preuzimanju paketa u Vašoj lokalnoj  Pošti u roku od 5 radnih dana.Molimo vas da nam  dostavite validan  kontakt telefon u slučaju da kurir treba da Vas obavesti o isporuci.

Isporuka inostranstvo

Troškovi isporuke poštarina zavise od zemlje u koju šaljemo artikle kao i od težine artikala. Prilikom naručivanja artikla trošak poštarine se posebno iskazuje i dodaje na cenu artikla,tako da ukupna cena koju plaćate sadrži cenu artikla i trošak poštarine i pakovanja...

Informacije o cenama:

Isporuka inostranstvo

5Eu I Zona  (Region)

7Eu II Zona (Evropa i Rusija)

10Eu III Zona (izvan Evrope)

Besplatna pošiljka za iznos preko 150Eu

Narudžbine iz Evrope  i iz zemalja regiona:

Naručeni artikli stižu za 5-8 radnih dana.

Narudžbine iz USA i Kanade

Naručene stvari stižu za oko 10-15  radnih dana od momenta slanja.

Narudžbine iz ostalih delova sveta

Naručene stvari stižu za oko 12-20 dana od momenta slanje.

Broj pošiljke za praćenje:

Poslaćemo vam broj za praćenje pošiljke, tako da ćete u svakom trenutku moći da proverite dokle je paket stigao.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, «MODS 69 D.O.O» je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko «Visa», «EC/MC» i «Maestro» metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.