Uslovi korišćenja i prodaje

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) privredno društvo Mods  69 d.o.o. Beograd, svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.bunkerstreetwear.com

O B A V E Š T A V A

- da se prodaja robe putem internet sajta  www.bunkerstreetwear.com obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva MODS 69d.o.o. Beograd-Novi Beograd, Bul.Mihaila Pupina 179, mat.br. 17493507, PIB: 103040511, Tel.: +381114075436, www.bunkerstreetwear.com ,adresa za izjavljivanje reklamacije je info@bunkerstreetwear.com

- da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.bunkerstreetwear.com

- da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.bunkerstreetwear.com smatra prodajom na daljinu.

- da roba koja se prodaje putem  internet sajta www.bunkerstreetwear.com  poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;

- da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;

- da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- da je usluga isporuke robe besplatna za porudžbine koje su veće od  3.000 rsd.

- kupljenu robu isporučujemo u roku od 5 dana putem kurirske službe Post ekspres  Pošta Srbije, na način kako je to definisano ovde.

- da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.bunkerstreetwear.com

- da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.bunkerstreetwear.com  može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, kao i istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu;

- da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;

- da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni u roku od 14 dana za drugu veličinu, na način kako je to definisano ovde.

- da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.

- da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.

- da za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći ovde.

- reklamacioni list možete preuzeti ovde.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o zaštiti privatnosti

Mods 69 –Otadžbina onlajn prodavnica se obavezuje na čuvanje privatnosti podataka svih posetilaca i kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, odnosno podatke koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge i biće dostupni samo zaposlenima u našoj Internet prodavnici.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Otadžbina (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Obaveštavamo Vas da je sadržaj koji je prikazan na ovom sajtu uključujući stranice, tekstove, dizajnerske elemente (ikonice, dugmići i sl.), logotipe, fotografije, audio zapise i softvere u vlasništvu internet prodavnice Mods 69 –Otadžbina onlajn prodavnice  ili pak u vlasništvu njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Mods 69 doo.

Sve informacije koje su dostupne na internet stranama, mogu se koristiti samo u informativne svrhe, ne smeju se zloupotrebljavati korišćenjem u komercijalne svrhe niti se smeju prenositi trećim licima.

Vaš nalog

Otadžbina –onlajn prodavnica  će vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije koristiti isključivo radi uspostavljanja poslovnog kontakta i obavljanja kupoprodaje proizvoda i uverava vas da ih neće koristiti u druge svrhe. Osobe koje nisu punoletne mogu koristiti usluge naše internet prodavnice Otadžbina - isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja. Ne snosimo odgovornost za aktivnosti vašeg naloga na sajtu www.bunkerstreetwear.com i poverljivost lozinke za pristup.

S poštovanjem,

Vaš Mods 69 (Otadžbina tim)