Tradicionalni brend Otadžbina, nastaoje 2008 g. u okviru firme Mods 69 , na osnovu ideje autentičnog modnog srpskog brenda, koji će biti na ponos svih ovih godina unazad,kako zadovoljnih mušterija tako i onih ljudi koji su učestvovali u stvaranju Otadžbine.Inspiraciju za naše motive na majicama pronalazimo u mitološkoj,kulturnoj,vojnoj i političkoj zaostavštini našeOtadžbine Srbije a vrlo često su naši motivi posvećeni i ruskoj beloemigraciji ,koja je svoju drugu Otadžbinu posle građanskog rata u Rusiji ,pronašla upravo u Srbiji. Imajući u vidu da je legenda živa istorija,a prošlost kao takva je mrtvastvar i u stanju je samo da nas gane ako postane mit, mi pokušavamo da ostvarimo teoriju da je delo to koje stvara umetnika. Ta plemenita ideja o nacionalnoj borbi u umetnosti i kulturi (naročito izražena u Srbiji pre stotinu godina,tokom Velikog rata) podstakla nas je i inspirisala sve ovegodine ,a godine koje su iza nas nisu lake ni za srpskinarod, pa samim tim ni za bilo koji privredni subjekt koji vredno i marljivo radi na promociji svog brenda. Pored domaćeg tržišta, Otadžbina je zastupljena širom sveta preko internet sajta www.otadzbina.rs . Zahvaljujući usluzi Post export Pošta Srbije , sada našiproizvodi isporučuju se direktno preko sajta i stižu na bilo koju destinaciju.

Posebno nam je važna saradnja sa humanitarnom organizacijom SrbizaSrbe sa kojima imamo dugogodišnju saradnju i pomoć koju pružamo njihovim projektima smatramo neophodnom zajednicom srpskih činilaca u ostvarivanju pomoći ugroženim porodicama .

Tradicionalizam,patriotizam i afirmacija srpskih simbola i uporišta toliko primetan na našim majicama, čini nas ponosnim na istoriju naših predaka i našeg naroda i svrstava brend Otadžbinu na neki pozitivan načinmeđu nosioce tradicionalnih brendova . Posebnu zahvalnost dugujemo svimnašim prijateljima i kupcima iz Srbije,Rusije,Slovačke,Slovenije,Grčke,Republike Srpske, Češke Republike,Bugarske, Crne Gore,Belorusije,Poljske ,Brazila,Italije ..kao i vaskolikoj srpsko j dijaspori u Americi,Kanadi,Australiji i Evropi!